pasica

Prof. dr. sc. Pavao Komadina počasni član Britanskog Nautičkog instituta

DSC_0895

Prof. dr. sc. Pavao Komadina izabran je jednoglasnom odlukom Upravnog vijeća Britanskog Nautičkog instituta u Londonu 07. travnja 2016. za Počasnog člana (Honorary fellowship of the Nautical institute) u znak priznanja za izuzetnu vodeću ulogu i predanost sigurnosti pomoraca, pomorske plovidbe i zaštiti mora, razvoja pomorskog obrazovanja i istraživanja u pomorstvu. Pri imenovanju prepoznata je svestrana karijera u pomorstvu i snažno poticanje sigurnosti na brojnim konferencijama i sastancima širom svijeta.

Počasno članstvo je najveća počasna uloga koju dodjeljuje Nautički institut. Ograničena je samo na 25 osoba i dodjeljuje se samo onim koji su ostvarili izuzetan doprinos pomorskim standardima. U Statutu instituta utvrđeni su ciljevi i obim aktivnosti počasnih članova koji uključuju pravo glasovanja na sastancima i pravo na imenovanje na različite funkcije.

DSC_0891

Prof. dr. sc. Pavao Komadina prihvatio je imenovanje te mu je na Godišnjoj generalnoj skupštini (Annual General Meeting – AGM) Nautičkog instituta održanoj u Abeerdeenu, Škotska 09. lipnja 2016. na svečanoj sjednici savjetovanja „Plovidba u budućnost“ pred 150 sudionika iz različitih zemalja svijeta uručen Certifikat počasnog člana „Honorary fellow of the Nautical institute“ uz brojne čestitke pomorskih stručnjaka iz zemlje i svijeta.

IMG_20160610_170412

erste

kraljica mora logo

kraljica mora

pomorski rječnik

facebook kraljica mora

damaco

cesma

sindikat pomoraca hrvatske

zorovic

pomorski fakultet rijeka

pomorsko dobro

rijeka klik

korana stojčić

tiskara sušak

ICS

erste